Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Ρομποτικός παλλετιστής Αποπαλλετιζόμενος με ρομποτική γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιώντας αέρα 6-7 kg

Place of Origin: China

Λεπτομερής ενημέρωση

Condition: NEW Robot Type: 4-5 Axis Articulated Robot
Material: Carbon Steel Baking Varnish Voltage: Customized
Driven Type: Electric Programming Language: Robotic Programming Language
Type: Automated Palletizing System Using Air: 6-7 Kg

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ρομποτικό παλλετιστή - Σύνοψη προϊόντων

Ο ρομποτικός παλλετιστήρας είναι ένας προηγμένος αυτόματος παλλετιστής κουτιών που έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική και αξιόπιστη στοίβαση των σακουλών σε παλέτες.Είναι μια μηχανή παλέτιζερ υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας που είναι εύκολη στη χρήση και στον έλεγχο μέσω του συστήματος PLC και HMI.

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Αποτελεσματική: Η ρομποτική συσκευή παλλετοποίησης είναι ικανή να παλλετοποιεί έως και 800 σακούλες ανά ώρα, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα και μειώνοντας το κόστος εργασίας.
 • Αξιόπιστη: Με την προηγμένη ρομποτική της γλώσσα προγραμματισμού, η συσκευή διαμόρφωσης παλέτων εξασφαλίζει την ακριβή και συνεπή στοίβαση των σακουλών στις παλέτες.
 • Φιλικό προς το χρήστη: Η συσκευή παλέτιζερ έχει σχεδιαστεί με φιλικά προς το χρήστη στοιχεία ελέγχου και απλή διεπαφή, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση και τη συντήρηση από τους χειριστές.
 • Έλεγχος PLC: Ο παλλετιστήρας είναι εξοπλισμένος με σύστημα PLC (Programmable Logic Controller), το οποίο παρέχει ακριβή και αποτελεσματικό έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας παλλετισμού.
 • Υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας: Η προηγμένη γλώσσα προγραμματισμού ρομπότ του παλλετιστή επιτρέπει την υψηλή ταχύτητα και υψηλή ακρίβεια στοίβασης, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ακεραιότητα του φορτίου παλλετιζόμενου.
 • Επικοινωνία Ethernet: Ο παλέτιζερ χρησιμοποιεί επικοινωνία Ethernet για απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής και συστήματα.
 • Νέο προϊόν: Ο ρομποτικός παλλετιστήρας είναι ένα νέο και καινοτόμο προϊόν που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία για την κάλυψη των απαιτήσεων των σύγχρονων βιομηχανιών συσκευασίας και παραγωγής.
Τεχνικές προδιαγραφές
 • Γλώσσα προγραμματισμού: Γλώσσα προγραμματισμού ρομπότ
 • Σύστημα ελέγχου: PLC και HMI
 • Διασύνδεση επικοινωνίας: Ethernet
 • Ικανότητα: Μέχρι 800 σακούλες την ώρα
 • Κατάσταση: ΝΕΑ
Συμπεράσματα

Ο ρομποτικός παλλετοποιητής είναι μια αποτελεσματική, αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη λύση για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας παλλετοποίησης.Η προηγμένη τεχνολογία και οι δυνατότητες υψηλής απόδοσης το καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε γραμμή παραγωγήςΜε τον έλεγχο του PLC και την επικοινωνία Ethernet, ο παλέτιζερ μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε υπάρχοντα συστήματα,καθιστώντας το ένα ευέλικτο και απαραίτητο εργαλείο για τις σύγχρονες βιομηχανίες συσκευασίας και μεταποίησης.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Ρομποτικό παλλετιστή
 • Κατάσταση: ΝΕΑ
 • Τύπος λαβής: κενό ή μηχανικό
 • Τύπος: Αυτοματοποιημένο σύστημα παλετοποίησης
 • Τύπος ρομπότ: 4-5 άξονες αρθρωτό ρομπότ
 • Ικανότητα: Μέχρι 800 σακούλες την ώρα
 • Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Αποδοτική παλετοποίηση σακουλών με τη χρήση ρομποτικού χεριού
  • Κατασκευάζει καθαρά στοιβαγμένες και σταθερές παλέτες
  • Μπορεί να χειριστεί διάφορα μεγέθη και σχήματα σακουλών
  • Ευέλικτος και προσαρμόσιμος προγραμματισμός για διαφορετικά πρότυπα παλέτισης
  • Εύκολη λειτουργία και παρακολούθηση με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον
  • Υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια, έως και 800 σακούλες την ώρα
  • Ελάχιστη απαιτούμενη συντήρηση
  • Αξιόπιστος και ανθεκτικός σχεδιασμός για μακροχρόνια χρήση
  • Κατάλληλο για διάφορες βιομηχανίες, όπως τα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και την κατασκευή
  • Μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής
  • Κατασκευασμένο από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή ρομποτικών παλετιστών
  • Διαθέσιμα τόσο σε επιλογές κενού όσο και σε μηχανικές λαβές
  • 4-5 άξονες αρθρωτό ρομπότ για ακριβή και αποτελεσματική κίνηση

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Ρομποτικό παλλετιστή
Χρήση Παλετιστοποίηση, Αποπαλετιστοποίηση
Δυναμικότητα Μέχρι 800 σακούλες την ώρα
Τύπος Αυτοματοποιημένο σύστημα συσκευασίας με παλέτες
Υπόθεση ΝΕΟ
Διασύνδεση επικοινωνίας Ethernet
Εγγύηση 1 έτος
Τύπος λαβής Κενό ή Μηχανικό
Χρησιμοποιώντας αέρα 6-7 κιλά
Υλικό Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα
Σύστημα ελέγχου PLC και HMI
Χαρακτηριστικά Ρομπότ-παλετιστή στήλης, ρομπότ-παλετιστή σακούλας, ρομπότ-παλετιστή σακούλας

Εφαρμογές:

Ρομποτικό Παλλετιστήρα: Μια Σύγχρονη Λύση για Αποτελεσματικό χειρισμό υλικών

Βαρεθήκατε από τη χρονοβόρα και εργασιακή διαδικασία της παλετοποίησης και της αποπαλετοποίησης των εμπορευμάτων;Μην ψάχνετε άλλο από το Ρομποτικό Παλλετιστήρα, την απόλυτη λύση για όλες τις ανάγκες χειρισμού υλικών.Ως κορυφαίος κατασκευαστής ρομποτικών παλετιστών στην Κίνα, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το τελευταίο μας προϊόν που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που χειρίζεστε τα υλικά σας.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Ο ρομποτικός παλλετιστής κατασκευάζεται στην Κίνα, γνωστή για την προηγμένη τεχνολογία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας χρησιμοποίησε τις εκτεταμένες γνώσεις και την εμπειρία τους για να σχεδιάσει και να αναπτύξει ένα προηγμένο ρομποτικό παλετιστήρα που πληροί τα διεθνή πρότυπα αριστείας.

Δυναμικό: προσαρμοσμένο

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε βιομηχανία έχει τις μοναδικές της απαιτήσεις, και γι 'αυτό και οι ρομποτικοί παλέτες μας έρχονται με μια εξατομικευμένη επιλογή τάσης.,Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το ρομποτικό παλέτιζερ μας κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των ποτών, των φαρμάκων και της κατασκευής.

Εγγύηση: 1 έτος

Στη Robotic Palletizer, υποστηρίζουμε την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος μας.Σε απίθανη περίπτωση κατασκευαστικών ελαττωμάτων, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το προϊόν σας δωρεάν εντός της περιόδου εγγύησης.

Σύστημα ελέγχου: PLC και HMI

Ο ρομποτικός παλετιστήρας μας είναι εξοπλισμένος με PLC (Programmable Logic Controller) και HMI (Human-Machine Interface) σύστημα ελέγχου, το οποίο επιτρέπει την εύκολη λειτουργία και παρακολούθηση.Με οθόνη αφήςΤο προηγμένο σύστημα ελέγχου διασφαλίζει την ακριβή και αποτελεσματική παλετοποίηση και αποπαλετοποίηση των εμπορευμάτων.

Τύπος ρομπότ: 4-5 άξονες αρθρωτό ρομπότ

Το ρομποτικό παλέτιζερ μας διαθέτει ένα ρομπότ με αρθρώσεις 4-5 άξων, το οποίο είναι γνωστό για την ευελιξία και την ακρίβεια του.για την επιλογή και τοποθέτηση εμπορευμάτων σε παλέτες με ταχύτητα και ακρίβειαΤο συγκεκριμένο είδος ρομπότ είναι ιδανικό για τη μεταφορά ποικίλων προϊόντων, καθιστώντας το ευέλικτη επιλογή για διάφορες βιομηχανίες.

Διασύνδεση επικοινωνίας: Ethernet

Για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του ρομποτικού παλετιστή μας και άλλων μηχανών ή συστημάτων, τον εξοπλίζουμε με μια διεπαφή Ethernet.που οδηγεί σε αποτελεσματικές και συγχρονισμένες λειτουργίεςΜε την διεπαφή Ethernet, ο ρομποτικός παλετιστήρας μας μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής σας.

Σενάρια εφαρμογής

Ο ρομποτικός παλλετιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σενάρια, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αξονικές μονάδες παραγωγής
 • Αποθήκες και εγκαταστάσεις εφοδιασμού
 • Εγκαταστάσεις μεταποίησης τροφίμων και ποτών
 • Φαρμακευτικά και ιατρικά προϊόντα
 • Χημικές και λιπαστικές βιομηχανίες
Αποδοτική παλετοποίηση και αποπαλετοποίηση

Με τον Ρομποτικό Παλετιστή, μπορείτε να πείτε αντίο στην χειροκίνητη παλετιστοποίηση και αποπαλετιστοποίηση, οι οποίες όχι μόνο είναι χρονοβόρες αλλά και επιρρεπείς σε ανθρώπινα λάθη.Το ρομποτικό μας παλέτιζερ μπορεί γρήγορα και με ακρίβεια να στοιβάζει και να ξεστομίζει εμπορεύματα, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας τον κίνδυνο βλάβης του προϊόντος.

Συμπεράσματα

Στον ταχύτατο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο, η αποτελεσματικότητα και η αυτοματοποίηση είναι το κλειδί για την επιτυχία.Μπορείτε να εξορθολογίσετε τη διαδικασία χειρισμού υλικών και να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμόΩς αξιόπιστος και έμπειρος κατασκευαστής ρομποτικών παλετιστών, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική υπηρεσία.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το ρομποτικό παλετιστήρα μας και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για ρομποτικό παλλετιστή

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Χρησιμοποίηση: Παλλετοποίηση, Αποπαλλετοποίηση

Δυναμικό: προσαρμοσμένο

Εγγύηση: 1 έτος

Τύπος λαβής: κενό ή μηχανικό

Ικανότητα: Μέχρι 800 σακούλες την ώρα

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση παλετισμού για την επιχείρησή σας; Μην ψάχνετε άλλο από το προσαρμόσιμο ρομποτικό παλετιστή μας!

Προερχόμενο από την Κίνα, το ρομποτικό μας σύστημα παλέτισης έχει σχεδιαστεί τόσο για την παλέτιση όσο και για την αποπαλέτιση.Είναι η ιδανική λύση για την αυτοματοποίηση της φόρτωσης και εκφόρτωσης των προϊόντων σας σε παλέτες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστη εργασίας.

Με προσαρμόσιμες επιλογές τάσης, ο αυτοματικός παλετιστήρας μας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.μπορείτε να έχετε γαλήνη στο μυαλό γνωρίζοντας ότι η επένδυσή σας είναι προστατευμένη.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κενό ή μηχανικό τύπο λαβήματος για να ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες του προϊόντος και της συσκευασίας σας.καθιστώντας το εξαιρετικά αποδοτικό για την παραγωγή μεγάλου όγκου.

Μην συμβιβαστείτε με μια χειροκίνητη διαδικασία παλετισμού που απαιτεί πολύ χρόνο και εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για την εξατομικεύσιμη υπηρεσία μας για το Ρομποτικό Παλλετοποιητή και να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο αυτοματισμού.


Συσκευή και αποστολή:

Ρομποτική συσκευή συσκευασίας παλετών - Συσκευή και αποστολή

Ο ρομποτικός παλλετιστής μας συσκευάζεται προσεκτικά και αποστέλλεται για να εξασφαλίσει την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση στους πελάτες μας.

Συσκευή

Κάθε Ρομποτικό Παλλετιστή είναι συσκευασμένο σε ένα ανθεκτικό κιβώτιο, σχεδιασμένο να αντέχει τις δυσκολίες της αποστολής και του χειρισμού.Το κουτί είναι επίσης επενδυμένο με προστατευτικά υλικά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη στο προϊόν κατά τη μεταφορά.

Μέσα στο κουτί, το Ρομποτικό Παλλετιστήριο τοποθετείται με ασφάλεια σε μια προσαρμοσμένη αφροπλαστική συσκευή, η οποία όχι μόνο παρέχει πρόσθετη προστασία κατά τη μεταφορά,αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι το προϊόν είναι σωστά τοποθετημένο και δεν κινείται μέσα στο κουτί.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής για να ανταποκριθούμε στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.και περιλαμβάνει ασφάλιση για πρόσθετη γαλήνη του μυαλού.

Για μεγαλύτερες παραγγελίες ή ειδικά αιτήματα, προσφέρουμε επίσης επιταχυνόμενες επιλογές αποστολής.Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας για να καθορίσει την πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική μέθοδο αποστολής για την συγκεκριμένη παραγγελία τους.

Μόλις αποσταλεί ο ρομποτικός παλετιστής, οι πελάτες θα λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης για να παρακολουθούν την κατάσταση παράδοσης της παραγγελίας τους.Η ομάδα μας είναι επίσης διαθέσιμη για να παρέχει ενημερώσεις και να βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις αποστολής.

Με τις προσεκτικές συσκευασίες και τις αποτελεσματικές μεθόδους αποστολής, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο Ρομποτικός Παλλετοποιητής μας φτάνει στον προορισμό του σε τέλεια κατάσταση και εγκαίρως.


Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Τι είναι ο ρομποτικός παλλετιστής;
 • Α:Ο ρομποτικός παλλετιστήρας είναι ένας τύπος αυτοματοποιημένης μηχανής που χρησιμοποιείται για την στοίβαση και οργάνωση προϊόντων σε παλέτες για ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση.
 • Ε: Πού κατασκευάζεται ο ρομποτικός παλλετιστής;
 • Α: Ο ρομποτικός παλλετιστής είναι κατασκευασμένος στην Κίνα.
 • Ε: Τι είδη προϊόντων μπορούν να παλλωθούν από το ρομποτικό παλλωτή;
 • Α:Ο ρομποτικός παλλετιστήρας μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων κιβωτίων, σακουλιών και δοχείων διαφορετικών μορφών και μεγεθών.
 • Ε: Πώς λειτουργεί ο ρομποτικός παλλετοποιητής;
 • Απάντηση: Ο ρομποτικός παλλετοποιητής χρησιμοποιεί προηγμένα ρομποτικά χέρια και αισθητήρες για να επιλέγει και να τοποθετεί με ακρίβεια προϊόντα σε παλέτες σύμφωνα με ένα προγραμματισμένο πρότυπο.
 • Ε: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ρομποτικού παλετιστή;
 • Α: Η χρήση ενός ρομποτικού παλλετιστή μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα στη διαδικασία συσκευασίας και αποστολής, οδηγώντας σε εξοικονόμηση κόστους και βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553