Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Ρομποτική γλώσσα προγραμματισμού Ρομποτικός παλετιστής για ατσάλι άνθρακα

Place of Origin: China

Λεπτομερής ενημέρωση

Τετάρτη: Προσαρμοσμένο Εγγύηση: 1 έτος
Υπόθεση: Νέο Διασύνδεση επικοινωνίας: Ethernet
Γλώσσα προγραμματισμού: Γλώσσα προγραμματισμού ρομπότ Τύπος: αυτοματοποιημένο σύστημα παλέτισης
Υλικό: Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα Δυναμικότητα: Μέχρι 800 σακούλες την ώρα

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ρομποτικό παλλετιστή

Παρουσιάζουμε την τελευταία καινοτομία στα αυτοματοποιημένα συστήματα παλετισμού, τον Ρομποτικό Παλετιστή.αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση του κόστους εργασίαςΜε την προηγμένη τεχνολογία και την υψηλή του ικανότητα, είναι απαραίτητο για κάθε σύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής.

Κατάσταση: ΝΕΑ

Ο ρομποτικός παλλετιστής μας είναι ολοκαίνουργιος και έχει εγγύηση, που εξασφαλίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία του.να σας παρέχει ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας.

Τύπος: Αυτοματοποιημένο σύστημα παλετοποίησης

Ο ρομποτικός παλετιστής είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παλετισμού, σχεδιασμένο να χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία παλετισμού από την αρχή μέχρι το τέλος.μείωση του κινδύνου τραυματισμού και αύξηση της παραγωγικότηταςΜε την ακρίβεια και την ταχύτητά του, εξασφαλίζει συνεπή και ακριβή παλετοποίηση κάθε φορά.

Υλικό: Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα

Ο Ρομποτικός Παλλετιστής είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα άνθρακα και επικαλυμμένος με βερνίκι για επιπλέον αντοχή και μακροζωία.διασφαλίζοντας ότι ο παλέτιζερ σας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ικανότητα: Μέχρι 800 σακούλες την ώρα

Με τις δυνατότητές του υψηλής ταχύτητας, η Ρομποτική Παλετιστήρια μπορεί να χειριστεί έως και 800 σακούλες την ώρα, καθιστώντας την ιδανική για εγκαταστάσεις παραγωγής μεγάλου όγκου.μικρότερες προθεσμίες, και αύξηση της συνολικής αποτελεσματικότητας.

Χρησιμοποιώντας αέρα: 6-7 kg

Η ρομποτική συσκευή χρησιμοποιεί αέρα για να λειτουργήσει, με χωρητικότητα 6-7 kg. Αυτό την καθιστά ελαφριά και ενεργειακά αποδοτική μηχανή, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και ελαχιστοποιώντας την περιβαλλοντική της επίδραση.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Ρομπότ παλλετισμού βαλίτισης: Ο ρομποτικός παλλετιστής είναι εξοπλισμένος με ρομπότ παλλετισμού βαλίτισης, το οποίο μπορεί να χειριστεί πολλές βαλίτσες ή σακούλες ταυτόχρονα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και μειώνοντας τους χρόνους κύκλου.
 • Αυτόματος ρομπότ αποπαλλετιστήρας: Αυτό το μηχάνημα διαθέτει επίσης αυτόματο ρομπότ αποπαλλετιστήρα, το οποίο μπορεί να αφαιρέσει στρώματα προϊόντων από παλέτες γρήγορα και εύκολα, με ελάχιστη χειροκίνητη παρέμβαση.
 • Αυτοματοποιημένη συσκευή παλετισμού κουτιών: Η ρομποτική συσκευή παλετισμού κουτιών μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία μεγεθών και μορφών κουτιών, καθιστώντας την μια ευέλικτη λύση για τις ανάγκες παλετισμού σας.
 • Εργαλεία ρομποτικής παλετιστοποίησης: Ο παλετιστοποιητής μας είναι εξοπλισμένος με προηγμένη ρομποτική τεχνολογία, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ακρίβεια σε κάθε εργασία παλετιστοποίησης.

Συμπερασματικά, ο Ρομποτικός Παλετιστής είναι ένα προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που χειρίζεστε την παλετιστοποίηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής σας.και αποτελεσματική λειτουργία το καθιστούν απαραίτητο για κάθε σύγχρονη συσκευασίαΜην χάσετε την ευκαιρία να εξορθολογίσετε τις διαδικασίες σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με τον Ρομποτικό Παλλετιστή.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Ρομποτικό παλλετιστή
 • Τύπος τροφοδοσίας: Ηλεκτρική
 • Υλικό: Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα
 • Τύπος λαβής: κενό ή μηχανικό
 • Χρησιμοποίηση: Παλλετοποίηση, Αποπαλλετοποίηση
 • Χρησιμοποιώντας αέρα: 6-7 kg
 • Συστήματα παλετοποίησης
 • Ρομπότ αποπαλλωτικοποιητής
 • Αυτοπαλλετιστή
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Ρομποτικό παλλετιστή
Τύπος κινητήρα Ηλεκτρικό
Τύπος λαβής Κενό ή Μηχανικό
Τύπος ρομπότ 4-5 Άξονες Συνδεδεμένο Ρομπότ
Τετάρτη Προσαρμοσμένο
Εγγύηση 1 έτος
Σύστημα ελέγχου PLC και HMI
Τύπος Αυτοματοποιημένο σύστημα συσκευασίας με παλέτες
Υλικό Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα
Χρήση Παλετιστοποίηση, Αποπαλετιστοποίηση
Δυναμικότητα Μέχρι 800 σακούλες την ώρα
Βασικά χαρακτηριστικά Εξοπλισμός παλετιστή, Ρομποτικό παλετιστή στήλης, Ρομποτική παλετιστοποίηση, Ρομποτικό παλετιστοποίηση, Ρομποτική παλετιστοποίηση
 

Εφαρμογές:

Ρομποτικό παλλετιστή
Περιγραφή του προϊόντος

Ο Ρομποτικός Παλλετιστής είναι ένας κορυφαίος παλλετιστής σχεδιασμένος για έξυπνη αυτοματοποίηση αποθηκών.το καθιστώντας ανθεκτικό και μακροχρόνιοΤο σύστημα ελέγχου αυτού του παλέτιζερ τροφοδοτείται από PLC και HMI, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και ακριβή λειτουργία.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Τόπος προέλευσης:Κίνα
 • Τετάρτη:Προσαρμοσμένο
 • Εγγύηση:1 έτος
 • Υλικό:Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα
 • Σύστημα ελέγχου:PLC και HMI
 • Τύπος οδήγησης:Ηλεκτρικό

"Με τον Ρομποτικό Παλλετιστή, μπορείτε να επιτύχετε πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκη σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος εργασίας".

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα
 

Προσαρμογή:

Ρομποτική συσκευή παλλέτισης - Προσαρμοσμένη υπηρεσία

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Τύπος: Αυτοματοποιημένο σύστημα παλετοποίησης

Χρησιμοποιώντας αέρα: 6-7 kg

Τύπος τροφοδοσίας: Ηλεκτρική

Κατάσταση: ΝΕΑ

Υλικό: Βερνίκι μαγειρέματος από χάλυβα άνθρακα

Ο παλέτιζερ μας είναι ένας σύγχρονος παλέτιζερ στήλης που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ρομποτικής για την αποτελεσματική και ακριβή στοίβαση προϊόντων σε παλέτες.Πρόκειται για ένα αυτόματο ρομπότ αποπαλλετοποιητή που μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία προϊόντων και τύπων συσκευασίας, καθιστώντας την μια ευπροσάρμοστη λύση για τις ανάγκες σας στο παλέτισμα.

Επιλογές προσαρμογής

Στο Ρομποτικό Παλλετιστή, καταλαβαίνουμε ότι κάθε γραμμή παραγωγής είναι μοναδική και μπορεί να απαιτήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.Γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για να προσαρμόσουμε το παλέτιζερ μας στις ακριβείς ανάγκες σας..

 • Προσαρμοσμένα πρότυπα στοίβωσης: Οι ειδικοί μας μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν εξατομικευμένα πρότυπα στοίβωσης που βελτιστοποιούν τη διαδικασία παλέτισης.
 • Ρυθμιζόμενο μέγεθος λαβής: Η λαβή στο παλέτιζερ μας μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις διαστάσεις του προϊόντος σας, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή λαβή και ακριβή τοποθέτηση στην παλέτα.
 • Ενσωμάτωση με τον υπάρχοντα εξοπλισμό: Μπορούμε να ενσωματώσουμε τον παλετιστή μας απρόσκοπτα στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής σας, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο στάσης και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας: Ο τυποποιημένος παλετιστήρας μας περιλαμβάνει ήδη προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά μπορούμε επίσης να προσθέσουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για να ανταποκριθούμε στα συγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας σας.

Με την εξατομικευμένη υπηρεσία μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο παλετιστήρας μας θα ικανοποιήσει τις μοναδικές σας απαιτήσεις και θα βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής σας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσετε τις επιλογές προσαρμογής σας και να δείτε πώς ο παλλετιστήρας μας μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή ρομποτικών παλετιστών

Στην Robotic Palletizer, φροντίζουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας συσκευάζονται και αποστέλλονται με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και αποτελεσματικότητας.Παρακάτω είναι μια λεπτομερή αναλογία της διαδικασίας συσκευασίας και αποστολής μας:

Συσκευή

Όλα τα προϊόντα του Ρομποτικού Παλλετιστή είναι προσεκτικά συσκευασμένα σε ανθεκτικά και ανθεκτικά υλικά για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση στους πελάτες μας.και επένδυση από αφρό για την προστασία του προϊόντος από τυχόν πιθανή βλάβη κατά τη διαμετακόμιση.

Επιπλέον, τα προϊόντα μας συσκευάζονται επίσης με οργανωμένο και συμπαγές τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο χώρος που καταλαμβάνουν κατά τη διάρκεια της αποστολής.Αυτό όχι μόνο συμβάλλει στη μείωση του κόστους αποστολής αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι τα προϊόντα μας φτάνουν στον προορισμό τους εγκαίρως.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής για να ανταποκριθούμε στις ειδικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας.Επίσης προσφέρουμε ταχεία αποστολή για επείγουσες παραγγελίες..

Για τις διεθνείς παραγγελίες, φροντίζουμε ιδιαίτερα να διασφαλίσουμε ότι όλα τα απαραίτητα τελωνειακά και ναυτιλιακά έγγραφα καταρτίζονται με ακρίβεια και εγκαίρως.Αυτό βοηθά στην αποφυγή καθυστερήσεων ή προβλημάτων στα τελωνεία και εξασφαλίζει την ομαλή διαδικασία παράδοσης.

Παρακολούθηση

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας δώσουμε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της παράδοσής σας.Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για την κατάσταση της παραγγελίας σας και να προβλέπετε την άφιξή της.

Εάν υπάρχουν προβλήματα με την αποστολή σας, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει και να σας ενημερώσει για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Ρομποτικό Παλλετιστή.

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Χώρος προέλευσης: Κίνα
 • Περιορισμός βάρους: 1000 κιλά
 • Διορθωτικό για διάφορα σχήματα και μεγέθη προϊόντων
 • Μπορεί να στοιβάσει έως και 10 προϊόντα ταυτόχρονα
 • Εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553