Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιο ThoYu βρίσκεται σε Jiaozuo, επαρχία Henan, μια κατάλληλη περιοχή μεταφορών. Καλύπτει έναν τομέα 7.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει μια επαγγελματική γραμμή παραγωγής με μια ετήσια παραγωγή 10 εκατομμύριο φορμαρισμένων βιομηχανικών παλετών. Και έχουμε επίσης τις γραμμές παραγωγής της ξύλινης μηχανής παλετών, της καρφώνοντας μηχανής παλετών, της μηχανής φραγμών παλετών, της βαθμολογώντας μηχανής φρούτων, της μηχανής διάβρωσης φρούτων και της μηχανής σκόρδου, και ούτω καθεξής.

Επιμείνετε ότι στην ανεξάρτητη καινοτομία είναι μια ανεξάντλητη πηγή βιώσιμης ανάπτυξης ThoYu. Με 15 έτη πλούσιας εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη της ξύλινης μηχανής παλετών, ThoYu είναι πρόθυμο να δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων παλετών για τους πελάτες μας!

Zhengzhou ThoYu Mechanical & Electrical Equipment CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Το ThoYu αναβαθμίζει το σχέδιο όλων των μηχανών ανεξάρτητα βάσει να απορροφήσει τη προηγμένη τεχνολογία. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σας βοηθούν να βελτιώσετε την αποδοτικότητα, εκτός από την εργασία, εύκολη να εγκαταστήσει, και εύκολη να διατηρήσει, και να πάρει περισσότερα κέρδη. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των όλων πελατών μας συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας, της τιμής, της παράδοσης από τις καινοτόμες διαδικασίες και τις εγκαταστάσεις μας, της γρήγορης δυνατότητας δυνατότητας παραγωγής προηγμένης και αυτοματοποιημένη συνελεύσεων, κ.λπ.

Για περισσότερο από 15 έτη, ThoYu έχει παράσχει έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας εξοπλισμού για την ξύλινη παλέτα, τα φρούτα, το σκόρδο, και άλλες βιομηχανίες. Τα κύρια προϊόντα είναι ξύλινη μηχανή παλετών, καρφώνοντας μηχανή παλετών, μηχανή φραγμών παλετών, πλαστική μηχανή παλετών, βαθμολογώντας μηχανή φρούτων, μηχανή διάβρωσης φρούτων και μηχανή σκόρδου, και άλλα πλήρη σύνολα μηχανών και εξοπλισμού.

Ε & Α

Το ThoYu έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από την εμπειρία 20 ετών στην παραγωγή παλετών για να παρέχει στις μηχανές παλετών την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

Zhengzhou ThoYu Mechanical & Electrical Equipment CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το ThoYu παίρνει 7 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων, και τους τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Η ομάδα Ε&Α ThoYu πειραματίζεται και ενημερώνει την ξύλινη μηχανή παλετών Τύπου. Η νέα γενιά πίεσε την ξύλινη μηχανή παλετών έχει την καλύτερη απόδοση. Συγχρόνως, επεκτείνουμε επίσης τις πρώτες ύλες της παλέτας στο πριονίδι, πριονίδι μπαμπού, ξύλινα ξέσματα, ακόμη και συγκομιδές φλοιών ως άχυρο βαμβακιού, μίσχος κάνναβης, βαγάσση καλάμων ζάχαρης, ίνα κοκοφοινίκων, πλαστικό και ούτω καθεξής. Δοκιμάζουμε τις διάφορες πρώτες ύλες για να κάνουμε τις παλέτες.

Αυτή τη στιγμή, το τμήμα Ε&Α πρώτης ύλης μας πειραματίζεται με τη συνθετική διαδικασία παλετών χωρίς κόλλα. Σε λίγο, οι παλέτες χωρίς κόλλα που είναι πιό περιβαλλοντική και πιό μικρή κατανάλωση θα τεθούν στην παραγωγή. Κατόπιν θα παράσχουμε τον τύπο πρώτης ύλης της παλέτας χωρίς κόλλα σε όλους τους πελάτες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553