Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 σύνολο Τιμή : Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες : Ισχυρή ξύλινη παλέτα για τη σφαιρική ναυτιλία Χρόνος παράδοσης : 15-45 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής : L/C D/A Western Union MoneyGram Δυνατότητα προσφοράς : 40 σύνολα το μήνα
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: ThoYu
Πιστοποίηση: CE Αριθμό μοντέλου: ΘΌΡΙΟ-400KC, ΘΌΡΙΟ-1800KC

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών Παραγωγή: 1800 κομμάτια/ώρα
Βάθος αυλακώσεων: 30-45 χιλ. Πλάτος αυλακώσεων: 200-230 χιλ.
Διάσταση: 2000*1200*1600 χιλ. Τάση: Σύμφωνα με την απαίτησή σας
Υψηλό φως:

μηχανή χορδιστών παλετών notcher

,

χορδιστής παλετών notcher

,

παλέτα notcher

Περιγραφή προϊόντων

Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών

 

Εισαγωγή της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών

 

 1. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher ανήκει στη μηχανή ξυλουργικής.
 2. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι για την ξύλινη διαμήκη αυτόματη εκβάθυνση παλετών, την αλέθοντας αυλάκωση, την διπλός-αυλάκωση ανοικτές συγχρόνως, και την ομαλή αυλάκωση με το ίδιο μέγεθος.
 3. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι τέλεια για τις απαιτήσεις σας σκαλίσματος και να κάνει λοξοτομή.
 4. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher απαιτεί μόνο ένα άτομο για να λειτουργήσει, και με την προαιρετική να κάνει λοξοτομή σύνδεση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως να κάνει λοξοτομή μηχανή.
 5. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher έχει τον ελάχιστο χρόνο οργάνωσης και δεύτερη ζωή τέσσερα τα κύκλος. Ο χειριστής τοποθετεί δύο έως τρεις χορδιστές τη φορά στο περιοδικό χορδιστών. Οι χορδιστές τοποθετούνται τελειώνουν αριστερά ή δεξιά τη στάση. Τα δύο κουμπιά φοινικών πιέζονται έπειτα και το πρώτο πέρασμα εγκοπών γίνεται. Το υλικό γλιστριέται έπειτα στην αντίθετη στάση και η διαδικασία επαναλαμβάνεται για να κάνει τη δεύτερη εγκοπή. Συσσωρεύστε το ολοκληρωμένο προϊόν.
 6. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι ένα είδος ειδικών απαιτήσεων στην παραγωγή των ξύλινων παλετών.
 7. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher σχεδιάζεται για να χαράξει τους νέους ή ανακυκλωμένους χορδιστές για 4 παλέτες τρόπων.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζουν την παλέτα Notcher μηχανών

 1. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher παράγει μια επίπεδος-κατώτατη εγκοπή για τους χορδιστές παλετών σας. Οι διάφορες παράμετροι έχουν βελτιστοποιηθεί για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, και η ικανότητα παραγωγής της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher υπερβαίνει 10 φορές την αποδοτικότητα εργασίας.
 2. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κάνει το κεφάλι παλετών μηχανών notcher αποτελείται από ένα κεφάλι κοπτών κραμάτων, και τα τέσσερα πρόσωπα μπορούν να περιστραφούν. Το κεφάλι κοπτών της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι καλά φρουρημένο και ποτέ εκτεθειμένο στο χειριστή. Εκτός από έναν μπροστινό σφιγκτήρα, ένας τοπ σφιγκτήρας συμπεριλαμβάνεται για να βοηθήσει να κρατήσει το υλικό κάτω ενώ χαράζεται.

Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών 0

Λειτουργία της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών

 1. Βήμα 1. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher αρχίζει με την πίεση του κουμπιού έναρξης στο ηλεκτρικό παράθυρο που βρίσκεται στο μέτωπο της μηχανής.
 2. Βήμα 2. Ο χειριστής τοποθετεί έναν ή δύο πίνακες στα όπλα του κατόχου και τους ευθυγραμμίζει σταματά αριστερά ή δεξιά.
 3. Βήμα 3. Ο χειριστής ωθεί αρχικά τη λαβή μπροστά από τα όπλα του κατόχου για να κινήσει το υλικό πέρα από την καλά-φρουρημένη περιοχή κοπτών και την τραβά έπειτα πίσω.
 4. Βήμα 4. Ο χειριστής γλιστρά τους πίνακες στη στάση ευθυγράμμισης από την άλλη πλευρά και επαναλαμβάνει τη διαδικασία.
 5. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher κόβει δύο πίνακες τη φορά μπορεί να παραγάγει μέχρι 1800 πίνακες ανά ώρα.

 

Πλεονεκτήματα της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζουν την παλέτα Notcher μηχανών

 1. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι μια μηχανή για να κάνει το σκάλισμα στο χορδιστή. Το μήκος, το χαμηλότερο βάθος, και η ταχύτητα προόδου αλυσίδων που σέρνουν το χορδιστή μπορούν να ρυθμιστούν. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι κατάλληλη για τη διαδικασία του γυαλόχαρτου/της ράβδωσης και της αυλάκωσης στη διαδικασία παραγωγής των αμερικανικών ξύλινων παλετών.
 2. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι μια συμπαγής, βαρέων καθηκόντων, και ασφαλής μηχανή για τις ανάγκες σκαλίσματός σας. Το μήκος σκαλίσματος είναι διευθετήσιμο, και το ανώτατο μήκος σκαλίσματος είναι 370 χιλ. Η συνεχής σίτιση και η αυτόματη πλατφόρμα απαλλαγής μπορούν να διπλασιάσουν την αυλάκωση που ανοίγουν συγχρόνως, την ανασκαμμένη περιοχή ομαλή χωρίς το χονδροειδές, τυποποιημένο μέγεθος, και υψηλή ακρίβεια.
 3. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher λειτουργεί με έναν διαμήκη τρόπο. Η τέμνουσα λεπίδα είναι διευθετήσιμη, μπορεί εύκολος να αλλάξει τον κόπτη, και οικονομικώς αποδοτικός. Με ένα στερεό και απλό σχέδιο, η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher είναι έτοιμη για μια απευθείας δραστηριότητα με την ελάχιστη συντήρηση.
 4. Η αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα μηχανών notcher ενσωματώνει έναν τροφοδότη χορδιστών για την αυτόματη σίτιση και με έναν στοιβαχτή στην έξοδο. Αξιόπιστη συσκευή προστασίας ασφάλειας, έτσι τα no-touch μαχαίρια λειτουργίας των εργαζομένων με τη υψηλή ασφάλεια.

Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών 1

Χαρακτηριστικά της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζουν την παλέτα Notcher μηχανών

 1. Τυποποιημένη 1 1/2» εγκοπή με τις γωνίες ακτίνας
 2. Τυποποιημένο μήκος εγκοπών 9 ίντσας
 3. 9-ίντσα καταχωρήσιμο κεφάλι
 4. Διευθετήσιμες τοποθετήσεις εγκοπών από 6 ίντσα σε 26 ίντσα
 5. Μεγέθη χορδιστών: 36 έως 84 ίντσες
 6. Διευθετήσιμες στάσεις τελών
 7. Χορδιστές εγκοπών 12+ ανά λεπτό

 

Τεχνικές παράμετροι της αμερικανικής αυλάκωσης παλετών χορδιστών που κατασκευάζουν την παλέτα Notcher μηχανών

  Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών (ενιαία αυλάκωση) Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών (διπλή αυλάκωση)
Πρότυπο Θόριο-400KC Θόριο-1800KC
Ικανότητα 700 κομμάτια/ώρα 1800 κομμάτια/ώρα
Δύναμη μηχανών 7,5 KW 22 KW
Γενική διάσταση 1100*900*900 χιλ. 2000*1200*1600 χιλ.
Μήκος χορδιστών ≤1800 χιλ. ≤1400 χιλ.
Πλάτος χορδιστών 90 χιλ. 90 χιλ.
Πάχος χορδιστών 40-60 χιλ. 40-60 χιλ.
Βάθος αυλακώσεων 30-45 χιλ. 30-50 χιλ.
Πλάτος αυλακώσεων 200-230 χιλ. 200-230 χιλ.
Βάρος 300 κλ 860 κλ

 

Αμερικανική αυλάκωση παλετών χορδιστών που κατασκευάζει την παλέτα Notcher μηχανών 2

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553