Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Το ThoYu έχει ενημερώσει την παλέτα ινών κοκοφοινίκων με τη συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών

January 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει ενημερώσει την παλέτα ινών κοκοφοινίκων με τη συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών

Το ThoYu έχει ενημερώσει την παλέτα ινών κοκοφοινίκων με τη συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών επιτυχώς. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

Το ThoYu είναι ο κύριος κατασκευαστής μηχανών παλετών στην Κίνα. Και έχουμε περισσότερο από την εμπειρία παραγωγής 15 ετών. Εκτός αυτού, η μηχανή παλετών presswood μας έχει πωληθεί σε περισσότερες από 25 χώρες. Επιπλέον, η πλαστική μηχανή παλετών μας τρέχει επίσης καλά στο Μεξικό και άλλες χώρες.

Μεταξύ, το τμήμα Ε&Α μας πειραματίζεται και ενημερώνει την ξύλινη μηχανή παλετών. Η νέα γενιά συμπίεσε την ξύλινη μηχανή παλετών έχει την καλύτερη απόδοση. Συγχρόνως, επεκτείνουμε επίσης τις πρώτες ύλες της παλέτας στο πριονίδι, πριονίδι μπαμπού, ξύλινα ξέσματα, ακόμη και συγκομιδές ινών ως άχυρο βαμβακιού, μίσχος κάνναβης, βαγάσση καλάμων ζάχαρης, πλαστικό, και ούτω καθεξής. Δοκιμάζουμε τις διάφορες πρώτες ύλες για να κάνουμε τις παλέτες. Ως εκ τούτου, τα απόβλητα καρύδων είναι επίσης η ιδανική πρώτη ύλη για τις παλέτες.

παλέτες ινών κοκοφοινίκων

Η παλέτα ινών κοκοφοινίκων είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες ξύλινες και πλαστικές παλέτες. Και είναι επίσης η συμπιεσμένη παλέτα, η οποία είναι 100% βιο-που βασίζεται. Συγχρόνως, αντικαθιστά τις παλέτες ξυλείας και προστατεύει επίσης τους σφαιρικούς δασικούς πόρους. Επομένως, προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου.

 

Πλεονεκτήματα της παλέτας ινών κοκοφοινίκων

1. Ευνοϊκός για το περιβάλλον

Παραγάγαμε την παλέτα ινών κοκοφοινίκων που περιέχει μόνο τις φυσικές ίνες και τις ρητίνες συνθετικών προϊόντων. Οι τελικές παλέτες ινών κοκοφοινίκων είναι συμπιεσμένες παλέτες χωρίς καρφιά, και επαναχρησιμοποιούνται και ανακυκλώνονται. Εκτός αυτού, δεν δηλητηριάζουν το περιβάλλον όταν σπάζουν τους. Επιπλέον, οι σπασμένες παλέτες είναι επίσης οι πρώτες ύλες για τις νέες παλέτες. Ως εκ τούτου, συναντά επίσης την κυκλική οικονομία.

2. Εξοικονόμηση χώρου

Η συμπιεσμένη παλέτα ινών κοκοφοινίκων σώζει το διάστημα μέχρι 70%. Παραδείγματος χάριν, το ύψος 20 κομματιών των φορμαρισμένων nestable παλετών είναι περίπου 0,75 μέτρα. Εντούτοις, το ύψος 20 κομματιών των παραδοσιακών ξύλινων παλετών είναι 2,7 μέτρα.

3. Έτοιμος για την εξαγωγή

Η συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών χτίζει παλέτα ινών κοκοφοινίκων με την υψηλή πίεση και υψηλής θερμοκρασίας. Και είναι η one-time παλέτα διαμόρφωσης. Η τελική παλέτα συναντά ISPM15, και είναι έτοιμη για την εξαγωγή. Ως εκ τούτου, θα σώσει πολλή ώρα και χρήματα που απαιτούνται για τη διαδικασία εκτελωνισμού.

4. Χαμηλότερο κόστος

Το εξωτερικό μέρος αποκαλούμενο φλοιό των αποβλήτων καρύδων χρησιμοποιείται για να κάνει την παλέτα, η οποία σπαταλιέται. Έτσι η τιμή της πρώτης ύλης είναι πολύ φτηνή, το οποίο μειώνει επίσης την επένδυση. Επιπλέον, η επένδυση μπορεί να ξεπληρωθεί μέσα σε 10 μήνες.

5. Προσαρμόστε το σχέδιο και το μέγεθος

Το μέγεθος της παραχθείσας παλέτας ινών κοκοφοινίκων μας είναι 1200*800 χιλ. Αλλά, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τις ειδικές φόρμες για τα σχέδια ή τα μεγέθη συνήθειας.

συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών

Εάν ενδιαφέρεστε για την παλέτα ινών κοκοφοινίκων και τη συμπιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553