Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Το ThoYu έχει εξετάσει την παλέτα φλουδών ηλίανθων με την πιεσμένη μηχανή παλετών επιτυχώς

August 19, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει εξετάσει την παλέτα φλουδών ηλίανθων με την πιεσμένη μηχανή παλετών επιτυχώς

Το ThoYu έχει εξετάσει την παλέτα φλουδών ηλίανθων με την πιεσμένη μηχανή παλετών επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

 

Πρώτες ύλες: φλούδες ηλίανθων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει εξετάσει την παλέτα φλουδών ηλίανθων με την πιεσμένη μηχανή παλετών επιτυχώς  0

Βάρος των φλουδών ηλίανθων: 17 κλ

Βάρος της τελειωμένης πιεσμένης παλέτας: 19 κλ

Καμία ξήρανση

παλέτα φλουδών ηλίανθων

Αυτό το πρόγραμμα δοκιμής της παλέτας φλουδών ηλίανθων είναι η απαίτηση των ουκρανικών πελατών μας. Και η επιχείρησή τους παράγει το ηλιέλαιο, έτσι έχουν τις άφθονες φλούδες ηλίανθων.

Το τμήμα Ε&Α ThoYu πειραματίζεται και ενημερώνει την πιεσμένη ξύλινη μηχανή παλετών. Η νέα γενιά πίεσε την ξύλινη μηχανή παλετών έχει την καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, η αυτόματη διπλός-φόρμα μας πίεσε τις ξύλινες μηχανές παλετών τρέχει επίσης καλά στην Κίνα.

Συγχρόνως, επεκτείνουμε επίσης τις πρώτες ύλες της παλέτας στο πριονίδι, πριονίδι μπαμπού, ξύλινα ξέσματα, ακόμη και συγκομιδές φλοιών ως άχυρο βαμβακιού, μίσχος κάνναβης, βαγάσση καλάμων ζάχαρης, πλαστικό, και ούτω καθεξής. Δοκιμάζουμε τις διάφορες πρώτες ύλες για να κάνουμε τις παλέτες. Ως εκ τούτου, οι φλούδες ηλίανθων είναι επίσης η ιδανική πρώτη ύλη για την παλέτα.

Οι παλέτες φλουδών ηλίανθων είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες ξύλινες και πλαστικές παλέτες. Και είναι επίσης μια πιεσμένη παλέτα, η οποία είναι 100% βιο-που βασίζεται. Συγχρόνως, αντικαθιστούν τις παλέτες ξυλείας και προστατεύουν επίσης τους σφαιρικούς δασικούς πόρους. Επομένως, προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου. Οι παλέτες φλουδών ηλίανθων όχι μόνο ξεφορτώνονται τις φλούδες ηλίανθων, αλλά και σας βοηθούν για να κερδίσουν περισσότερες τιμές.

παλέτες φλουδών ηλίανθων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παλέτας φλουδών ηλίανθων

1. Ευνοϊκός για το περιβάλλον

Παραγάγαμε την παλέτα φλουδών ηλίανθων περιέχουμε μόνο τις φυσικές φλούδες ηλίανθων και τις ρητίνες συνθετικών προϊόντων. Οι τελικές παλέτες φλουδών ηλίανθων είναι πιεσμένη παλέτα χωρίς καρφιά, και επαναχρησιμοποιούνται και ανακυκλώνονται. Εκτός αυτού, δεν δηλητηριάζουν το περιβάλλον όταν σπάζουν τους. Επιπλέον, οι σπασμένες παλέτες είναι επίσης οι πρώτες ύλες για τις νέες παλέτες. Ως εκ τούτου, συναντά επίσης την κυκλική οικονομία.

2. Χαμηλότερο κόστος

Το εξωτερικό μέρος αποκαλούμενο φλούδες των αποβλήτων σπόρων ηλίανθων χρησιμοποιείται για να κάνει την παλέτα, η οποία σπαταλιέται πάντα. Έτσι η τιμή της πρώτης ύλης είναι πολύ φτηνή, το οποίο μειώνει επίσης την επένδυση. Μερικές εγκαταστάσεις ηλιέλαιων έχουν επίσης το πρόβλημα ότι πώς να εξετάσουν τις φλούδες ηλίανθων. Αυτό που είναι περισσότερος, παλέτες φλουδών ηλίανθων είναι επίσης καλά προϊόντα στις διοικητικές μέριμνες και τη βιομηχανία αποθηκών εμπορευμάτων.

3. Καλές τελικές παλέτες φλουδών ηλίανθων

Περιεκτικότητα σε χαμηλή υγρασία και σταθερές ένταση και ακαμψία. Η ξύλινη παλέτα είναι non-hygroscopic και καμία παραμόρφωση στη σειρά μαθημάτων. Και σταθερή διάσταση και καμία διαστρέβλωση και στρέβλωση. Μέγεθος υψηλής ακρίβειας και ελαφρύς. Είναι ένα συγκεκριμένα σχεδιασμένο πλευρό ενίσχυσης που εξασφαλίζει ακρίβεια έντασης και παραγωγής. Επιπλέον, η παλέτα φλουδών ηλίανθων είναι με μια ομαλή επιφάνεια και κανένα σάλιασμα.

4. Έτοιμος για την εξαγωγή

Η πιεσμένη μηχανή παλετών χτίζει παλέτα φλουδών ηλίανθων με την υψηλή πίεση και υψηλής θερμοκρασίας. Έτσι είναι one-time διαμορφώνοντας τις παλέτες. Οι τελικές παλέτες φλουδών ηλίανθων συναντούν ISPM15, και είναι έτοιμες για την εξαγωγή. Ως εκ τούτου, θα σώσει πολλή ώρα απαιτημένος για τη διαδικασία εκτελωνισμού. Ελεύθερος υποκαπνισμός και δημοφιλής στη μεταφορά εισαγωγών και εξαγωγής.

Εάν ενδιαφέρεστε για την πιεσμένη μηχανή παλετών, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. Επίσης, εάν έχετε ένα πρόβλημα με τις φλούδες ηλίανθων, παρακαλώ μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553