Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Πλαστική μηχανή παλετών που στέλνεται στην Ισπανία από την Κίνα

March 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική μηχανή παλετών που στέλνεται στην Ισπανία από την Κίνα

Η πλαστική μηχανή παλετών στάλη στην Ισπανία από την Κίνα. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

Οι ισπανικοί πελάτες διέταξαν αυτήν την πλαστική μηχανή παλετών, την πλαστική γραμμή παραγωγής παλετών, τη σίτιση υλικού και τη μεταβίβαση, υποχρεωτικός εξοπλισμός σίτισης, πλαστικός εξωθητής, ποσοτική δεξαμενή, και δροσίζοντας μηχανή τον Ιανουάριο του 2020. Ολόκληρη η ξύλινη καρφώνοντας γραμμή παραγωγής παλετών περιλαμβάνει την πλαστική μηχανή παλετών, το υλικό που ταΐζουν και που μεταβιβάζουν τη μηχανή, υποχρεωτικός εξοπλισμός σίτισης, πλαστικός εξωθητής, ποσοτική δεξαμενή, και τη δροσίζοντας μηχανή, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

Αυτό είναι η δεύτερη πλαστική γραμμή παραγωγής παλετών στην Ισπανία από ThoYu. Οι πελάτες από την Ισπανία αγόρασαν ένα σύνολο υλικού που ταΐζει και που μεταβιβάζει τη μηχανή, τον υποχρεωτικό εξοπλισμό σίτισης, ένα σύνολο υποχρεωτικού εξοπλισμού σίτισης, ένα σύνολο πλαστικού εξωθητή, ένα σύνολο ποσοτικής δεξαμενής, ένα σύνολο πλαστικής μηχανής παλετών, ένα σύνολο δροσίζοντας μηχανής, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική μηχανή παλετών που στέλνεται στην Ισπανία από την Κίνα  0

Χαρακτηριστικά της πλαστικής μηχανής παλετών

Η πλαστική μηχανή παλετών προσαρμόζεται ειδικά για την παραγωγή των πλαστικών παλετών. Η πλαστική πιέζοντας μηχανή παλετών έχει 3 ακτινοβολεί και τη δομή 4 στηλών με μια μέγιστη πίεση 1000 τόνων, το ύψος είναι 5 μέτρα και το βάρος είναι 20 τόνοι. Ο χρόνος εκμετάλλευσης συσχετίζεται επίσης με την πρώτη ύλη. Ο χρόνος εκμετάλλευσης θα είναι διαφορετικός για τις διαφορετικές πρώτες ύλες. Η διαδικασία σχηματοποίησης συμπίεσης μπορεί να εφαρμοστεί στην παραγωγή των πλαστικών αποβλήτων και των νέων πλαστικών. Το πεδίο της εφαρμογής είναι εξαιρετικά ευρύ. Οι διαφορετικοί τύποι παλετών μπορούν να παραχθούν, και οι διαφορετικές φόρμες μπορούν να αντικατασταθούν με τον ίδιο εξοπλισμό.

Η πλαστική πιέζοντας μηχανή παλετών υιοθετεί μια σερβο μηχανή, έτσι ο θόρυβος εργασίας είναι εξαιρετικά - χαμηλός, ο Τύπος τρέχει ομαλά, και ο έλεγχος είναι ακριβέστερος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική μηχανή παλετών που στέλνεται στην Ισπανία από την Κίνα  1

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φορμαρισμένης πλαστικής γραμμής παραγωγής παλετών

1. Προστασία του περιβάλλοντος.

Η πλαστική φορμάροντας γραμμή παραγωγής παλετών είναι η ιδανική γραμμή για να ανακυκλώσει το πλαστικό αποβλήτων. Η γραμμή παραγωγής αλλάζει το πλαστικό αποβλήτων στις νέες πλαστικές παλέτες, έτσι βοηθά να προστατεύσει το περιβάλλον.

2. Χαμηλό κόστος παραγωγής.

Η τιμή των πρώτων υλών είναι λιγότερο από 50%, έτσι το κόστος παραγωγής είναι επίσης χαμηλότερο από 50%. Επιπλέον, η διαδικασία τεχνολογίας της πλαστικής παλέτας που κάνει τη γραμμή είναι ευκολότερη και εύκολο να λειτουργηθεί.

3. Καλή τελική πλαστική παλέτα.

Η ποιότητα των τελικών πλαστικών παλετών είναι τόσο υψηλή όσο τις παραδοσιακές. Εν τω μεταξύ, οι τελικές πλαστικές παλέτες είναι ένα ενός κομματιού σχέδιο, το οποίο σώζει διαστημικό 60% από τα παραδοσιακά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική μηχανή παλετών που στέλνεται στην Ισπανία από την Κίνα  2

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη φορμαρισμένη πλαστική μηχανή παλετών, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553