Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Καρφώνοντας μηχανή παλετών που στέλνεται στη Νότια Αφρική

February 25, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καρφώνοντας μηχανή παλετών που στέλνεται στη Νότια Αφρική

Η καρφώνοντας μηχανή παλετών στάλη στη Νότια Αφρική από την Κίνα. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

Οι νοτιοαφρικανικοί πελάτες διέταξαν αυτήν την καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής τον Οκτώβριο του 2020. Ολόκληρη η καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής περιλαμβάνει τη μηχανή ποδιών παλετών, την καρφώνοντας μηχανή παλετών, τη μηχανή συσσώρευσης παλετών, την πλατφόρμα αποθήκευσης παλετών, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

Αυτό είναι η πρώτη καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής στη Νότια Αφρική από ThoYu. Οι πελάτες από τη Νότια Αφρική αγόρασαν 1 σύνολο μηχανής ποδιών παλετών, 2 σύνολα καρφώνοντας μηχανής παλετών, 1 σύνολο μηχανής συσσώρευσης παλετών, 1 σύνολο πλατφόρμας αποθήκευσης παλετών, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καρφώνοντας μηχανή παλετών που στέλνεται στη Νότια Αφρική  0

Χαρακτηριστικά της καρφώνοντας μηχανής παλετών της Νότιας Αφρικής

  1. Καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής σχεδίων και κατασκευών ThoYu ανεξάρτητα. Η καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής τρέχει με τη υψηλή ακρίβεια και το μικρό λάθος, και μπορεί να εργαστεί συνεχώς για τους μετρητές δέκα χιλιάδων χωρίς σφάλμα, το οποίο εξασφαλίζει την υψηλή συνέπεια της διάστασης εργασίας.
  2. Η καρφώνοντας μηχανή παλετών της Νότιας Αφρικής υιοθετεί τη σερβο μηχανή, το αρχικό αριθμητικό σύστημα ελέγχου, και το σερβο μειωτή ακρίβειας. Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί ένα σύστημα PLC, το οποίο ολοκληρώνει ολόκληρη την παράγοντας διαδικασία. Η καρφώνοντας μηχανή παλετών είναι εύκολο να λειτουργηθεί, κατάλληλο να ελέγξει, και θέση καρφώματος σωστά. Η αυτόματη μηχανή συσσώρευσης παλετών είναι επίσης διαθέσιμη, και η μιας στάσης λύση του καρφώματος παλετών, της συσσώρευσης, και της παραγωγής.
  3. Προσαρμόστε το σχέδιο και το μέγεθος. Το μέγεθος της καρφώνοντας μηχανής παλετών της Νότιας Αφρικής είναι 1200*1000 χιλ. Αλλά, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τις ειδικές φόρμες για τα σχέδια ή τα μεγέθη συνήθειας. Η ποιότητα των τελικών ξύλινων παλετών είναι πολύ υψηλή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καρφώνοντας μηχανή παλετών που στέλνεται στη Νότια Αφρική  1

Καρφώνοντας μηχανή παλετών ανεφοδιασμού ThoYu και και η πλήρης ξύλινη γραμμή παραγωγής μηχανών παλετών καρφώνοντας.

Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553