Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Έκτακτα νέα: Ξεκίνηση της παραγωγής σύνθετων παλέτων στο Ομάν

May 10, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκτακτα νέα: Ξεκίνηση της παραγωγής σύνθετων παλέτων στο Ομάν

Σε ένα σημαντικό ορόσημο για τη βιομηχανία παλέτων, η ThoYu ανακοίνωσε την επιτυχή παράδοση και εγκατάσταση μιας αιχμής της τεχνολογίας παραγωγής σύνθετων παλέτων στο Ομάν.Η πρωτοποριακή αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την πρόοδο της βιώσιμης και αποδοτικής παραγωγής παλέτων στην περιοχή.

Launch of Composite Pallet Block Production Line in Oman

Μηχανή τεμαχίων παλέταςείναι η μηχανή παραγωγής πρώτων υλών σε πιεσμένα παλέτα. Τα τελικά παλέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία συσκευασίας, στη βιομηχανία αποθήκευσης και στη βιομηχανία εφοδιασμού.Τα παλέτα έχουν τα χαρακτηριστικά της ομαλής επιφάνειας, αδιάβροχο και ανθεκτικό.

Η γραμμή παραγωγής σύνθετων παλέτων, εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής και μηχανική ακρίβειας, είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στην παραγωγή παλέτων στο Ομάν.Χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά και καινοτόμες διαδικασίες κατασκευής, η γραμμή παραγωγής είναι ικανή να παράγει παλέτες υψηλής ποιότητας που είναι όχι μόνο ανθεκτικές και ανθεκτικές, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον.

Launch of Composite Pallet Block Production Line in Oman

Η εισαγωγή της γραμμής παραγωγής σύνθετων πλατέων αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη βιομηχανία πλατέων στο Ομάν και στην ευρύτερη περιοχή.Με την προηγμένη τεχνολογία και τις αποδοτικές παραγωγικές δυνατότητες, η γραμμή παραγωγής θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες εφοδιασμού, να μειώσουν τα απόβλητα και να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Launch of Composite Pallet Block Production Line in Oman

The successful delivery and installation of the composite pallet block production line in Oman represent a significant achievement for ThoYu and underscore its position as a leader in the pallet manufacturing industryΜε την εστίασή της στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ικανοποίηση των πελατών, η ThoYu είναι έτοιμη να συνεχίσει να οδηγεί θετικές αλλαγές και να διαμορφώνει το μέλλον της κατασκευής παλέτας παγκοσμίως.Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις καθώς η γραμμή παραγωγής αρχίζει να λειτουργεί πλήρως., παρέχοντας ανώτερηδιαλύματα παλέταςσε επιχειρήσεις σε όλο το Ομάν και πέρα από αυτό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553