Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών στην Τυνησία

March 31, 2021

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών στην Τυνησία

Η ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών τρέχει καλά στην Τυνησία. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

Οι τυνησιακοί πελάτες διέταξαν αυτήν την ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών και την καρφώνοντας γραμμή παραγωγής παλετών το Μάρτιο του 2020. Ολόκληρη η ξύλινη καρφώνοντας γραμμή παραγωγής παλετών περιλαμβάνει CNC το ξύλινο πριόνι, τη μηχανή ποδιών παλετών, την καρφώνοντας μηχανή παλετών, τη μαρκάροντας μηχανή παλετών, την τέμνουσα μηχανή γωνιών παλετών, την παλέτα που αναποδογυρίζουν τη μηχανή, την οριζόντια περιστρεφόμενη μηχανή παλετών, τη μηχανή συσσώρευσης παλετών, την πλατφόρμα αποθήκευσης παλετών, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

Αυτό είναι η πρώτη ξύλινη καρφώνοντας γραμμή παραγωγής παλετών στην Τυνησία από ThoYu. Οι πελάτες από την Τυνησία αγόρασαν ένα σύνολο 6 CNC ξύλινων μέτρων πριονιών, ένα σύνολο μηχανής ποδιών παλετών, ένα σύνολο καρφώνοντας μηχανής παλετών, ένα σύνολο μαρκάροντας μηχανής παλετών, ένα σύνολο τέμνουσας μηχανής γωνιών παλετών, ένα σύνολο παλέτας που αναποδογυρίζει τη μηχανή, ένα σύνολο οριζόντιας περιστρεφόμενης μηχανής παλετών, ένα σύνολο μηχανής συσσώρευσης παλετών, ένα σύνολο πλατφόρμας αποθήκευσης παλετών, και άλλο ενισχυτικό εξοπλισμό.

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών στην Τυνησία  0

Πλεονεκτήματα της ξύλινης καρφώνοντας μηχανής παλετών

  1. Η ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών υιοθετεί τη σερβο μηχανή, το αρχικό αριθμητικό σύστημα ελέγχου, και το σερβο μειωτή ακρίβειας. Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί ένα σύστημα PLC, το οποίο ολοκληρώνει ολόκληρη την παράγοντας διαδικασία.
  2. Τα ξύλινα τρεξίματα μηχανών καρφώματος παλετών με τη υψηλή ακρίβεια και το μικρό λάθος και μπορούν να λειτουργήσουν συνεχώς για τους μετρητές δέκα χιλιάδων χωρίς σφάλμα, το οποίο εξασφαλίζει την υψηλή συνέπεια της διάστασης εργασίας.
  3. Η ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών χρησιμοποιεί ένα πλήρες πιάτο χάλυβα για να εξασφαλίσει πυκνότητα, που αντικαθιστά τα ενωμένα στενά πιάτα. Και η ξύλινη καρφώνοντας γραμμή παραγωγής παλετών μπορεί να επιτύχει την επίδραση της αυτόματης λήψης, η οποία είναι κατάλληλη για forklift τη μεταφορά συγχρόνως, κερδίζοντας χρόνο της καρφώνοντας μηχανής και της λειτουργίας συσσώρευσης. Εξ αιτίας των κομματιών προς κατεργασία μην πρέπει να συσσωρευθείτε και να περιστραφείτε, και να κτυπηθείτε άμεσα στην ανυψωτική πλατφόρμα. Όχι μόνο μειώνει την ένταση εργασίας, αλλά και μειώνει το χρόνο και χώρο για το χειρισμό.
  4. Η ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών είναι εύκολο να λειτουργηθεί, κατάλληλο να ελέγξει, και θέση καρφώματος σωστά. Η αυτόματη μηχανή συσσώρευσης παλετών είναι επίσης διαθέσιμη, και η μιας στάσης λύση του καρφώματος παλετών, της συσσώρευσης, και της παραγωγής.
  5. Καλή τελική παλέτα. Η ποιότητα των τελικών ξύλινων παλετών είναι πολύ υψηλή.

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη καρφώνοντας μηχανή παλετών στην Τυνησία  1

Το ThoYu είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής της ξύλινης καρφώνοντας μηχανής παλετών στην Κίνα. Και οι πελάτες μας είναι από την Ιταλία, Γαλλία, Φινλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Τυνησία, Βραζιλία, Μεξικό, Νότια Αφρική, Ινδία, και ούτω καθεξής.

Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553