Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Ξύλινη γραμμή παραγωγής φραγμών παλετών στις Φιλιππίνες

August 20, 2020

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη γραμμή παραγωγής φραγμών παλετών στις Φιλιππίνες

Ξύλινη εγκατάσταση γραμμών παραγωγής φραγμών παλετών στις Φιλιππίνες τον Ιανουάριο.

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη γραμμή παραγωγής φραγμών παλετών στις Φιλιππίνες  0

Αυτή η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει μια μηχανή θραυστήρων, μια αποξηραντική μηχανή, μια μηχανή μίξης κόλλας, τρεις ξύλινες μηχανές φραγμών παλετών, και μια διπλή μηχανή notcher. Η εγκατάσταση στις Φιλιππίνες διαρκεί περίπου 3 ημέρες από 13ο, Ιανουάριος σε 17ο, Ιανουάριος.

Ο πελάτης μας ήταν κύριος 5 εργοστασίων όταν φθάσαμε εκεί έχτιζαν το έκτο εργοστάσιο. Ξεκίνησε την επιχείρηση να κάνει τα έπιπλα, το 1991. Αργότερα, αρχίζει να κάνει την εξαγωγή των ξύλινων φραγμών παλετών, πιεσμένες ξύλινες παλέτες, αλλά όλοι αυτοί εισήχθησαν από τη Γερμανία. Και τώρα αρχίζουν να κάνουν τους ξύλινους φραγμούς από μόνοι τους. Εκτός αυτού, κάνουν επίσης την ξύλινη παλέτα.

Κάνουν επίσης τις ξύλινες παλέτες, έτσι έχουν πολλά πριονίδι και ξύλινα ξέσματα. Οι πρώτες ύλες των ξύλινων φραγμών παλετών είναι άφθονες. Ως εκ τούτου, μπορούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής, και να πάρουν επίσης την επιστροφή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μέγεθος φραγμών που θέλουν να κάνουν είναι 100*90 χιλ., 100*100 χιλ., 90*90 χιλ., κ.λπ.

τελευταία εταιρεία περί Ξύλινη γραμμή παραγωγής φραγμών παλετών στις Φιλιππίνες  1

Η εγκατάσταση μηχανών φραγμών παλετών είναι πολύ ομαλή. Όταν εξετάσαμε τη μηχανή, εκπαιδεύσαμε τους εργαζομένους τους. Η κατάρτιση περιλαμβάνει πώς να ελέγξει την περιεκτικότητα σε υγρασία των πρώτων υλών, πόση κόλλα χρειάζεται, και επίσης η θερμοκρασία και η πίεση της ξύλινης μηχανής φραγμών παλετών. Αυτός είναι πολύ σημαντικός.

Αρχίζουν το Φεβρουάριο αφότου επιστρέψαμε. Αλλά οι φραγμοί είναι σπασμένοι όταν εξωθούνται έξω, επειδή οι εργαζόμενοί τους είναι δεξιότητες εργασίας έλλειψης. Ελέγξαμε ότι ο λόγος είναι η περιεκτικότητα σε υψηλή υγρασία των πρώτων υλών. Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, ο τεχνικός μας πήγε στο εργοστάσιό τους πάλι, εκπαίδευσε τους εργαζομένους τους πάλι. Και τώρα είναι ειδικευμένοι να κατασκευάσουν τους φραγμούς τώρα.

Επιπλέον, οι καλές ειδήσεις είναι αυτός ο πελάτης τοποθέτησαν μια διαταγή πάλι, για άλλες τρεις ξύλινες μηχανές φραγμών παλετών. Επιθυμία μπορούμε να έχουμε την καλή συνεργασία στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε στο sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup
+86-13733828553