Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Robin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13733828553

WhatsApp : +8613733828553

Free call

Το ThoYu έχει παραγάγει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων επιτυχώς

August 19, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει παραγάγει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων επιτυχώς

Το ThoYu έχει παραγάγει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων με τη μηχανή παλετών presswood επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες.

Πρώτες ύλες: βαγάσση ζαχαροκάλαμων

Βάρος της βαγάσσης: 18 κλ

Βάρος της τελειωμένης φορμαρισμένης παλέτας βαγάσσης: 21 κλ

Μέγεθος της τελειωμένης φορμαρισμένης παλέτας βαγάσσης: 1200*1000 χιλ.

Καμία ξήρανση, επειδή η βαγάσση είναι ήδη καρύκευμα αέρα πριν

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει παραγάγει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων επιτυχώς  0

Το ThoYu είναι ο κύριος κατασκευαστής μηχανών παλετών στην Κίνα. Και έχουμε περισσότερο από την εμπειρία παραγωγής 15 ετών. Εκτός αυτού, η μηχανή παλετών presswood μας έχει πωληθεί σε περισσότερες από 25 χώρες. Επιπλέον, οι μηχανές φραγμών παλετών μας τρέχουν επίσης καλά στη Ρουμανία, την Τυνησία, τη Λιθουανία, και άλλες χώρες.

Μεταξύ, το τμήμα Ε&Α μας πειραματίζεται και ενημερώνει presswood τη μηχανή παλετών. Η μηχανή παλετών νέας γενιάς presswood έχει την καλύτερη απόδοση. Συγχρόνως, επεκτείνουμε επίσης τις πρώτες ύλες της παλέτας στο πριονίδι, πριονίδι μπαμπού, ξύλινα ξέσματα, ακόμη και συγκομιδές ινών ως άχυρο βαμβακιού, μίσχος κάνναβης, βαγάσση ζαχαροκάλαμων, πλαστικό, και ούτω καθεξής. Δοκιμάζουμε τις διάφορες πρώτες ύλες για να κάνουμε τις παλέτες. Ως εκ τούτου, η βαγάσση ζαχαροκάλαμων είναι επίσης η ιδανική πρώτη ύλη για την παλέτα.

Η παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες ξύλινες και πλαστικές παλέτες. Και είναι επίσης μια συμπιεσμένη παλέτα, η οποία είναι 100% βιο-που βασίζεται. Συγχρόνως, αντικαθιστά τις παλέτες ξυλείας και προστατεύει επίσης τους σφαιρικούς δασικούς πόρους. Επομένως, προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παλέτας βαγάσσης ζαχαροκάλαμων

1. Εξοικονόμηση χώρου

Η πιεσμένη παλέτα βαγάσσης σώζει το διάστημα μέχρι 70%. Παραδείγματος χάριν, το ύψος 20 κομματιών των πιεσμένων nestable παλετών βαγάσσης είναι περίπου 0,75 μέτρα. Εντούτοις, το ύψος 20 κομματιών των παραδοσιακών ξύλινων παλετών είναι 2,7 μέτρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ThoYu έχει παραγάγει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων επιτυχώς  1

2. Κερδίστε περισσότερη αξία

Πολλές ερευνητικές προσπάθειες έχουν εξερευνήσει χρησιμοποιώντας τη βαγάσση ως βιολογικά καύσιμα στην ανανεώσιμη ηλεκτρική παραγωγή και στην παραγωγή των βιο-βασισμένων υλικών. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερη αξία, εάν παράγετε τις παλέτες χρησιμοποιώντας τη βαγάσση ζαχαροκάλαμων ως πρώτες ύλες. Για κάθε 10 τόνους του ζαχαροκάλαμου που συντρίβεται, ένα εργοστάσιο ζάχαρης παράγει σχεδόν τρεις τόνους της υγρής βαγάσσης. Η μηχανή παλετών Presswood όχι μόνο μπορεί να εξετάσει τη βαγάσση, αλλά και να πάρει την παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων. Και η παλέτα βαγάσσης ζαχαροκάλαμων είναι όλο και περισσότερο δημοφιλής στις διοικητικές μέριμνες και τη βιομηχανία αποθηκών εμπορευμάτων από άλλες παλέτες presswood.

3. Προσαρμοσμένα σχέδιο και μέγεθος

Το μέγεθος της πιεσμένης παλέτας βαγάσσης ζαχαροκάλαμών μας είναι 1200*1000 χιλ. Αλλά, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τις ειδικές φόρμες για τα σχέδια ή τα μεγέθη συνήθειας.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για τη μηχανή παλετών presswood, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με στο sales03@thoyu.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@thoyu.com
+8613733828553
8613733828553
thoyugroup